Tânăr mort, după ce a căzut un mal de pământ peste el

Accident de muncă, mortal, la Iecea Mare. Un tânăr care lucra la rețeaua de canalizare a  localității a fost prins de un mal de pământ ce a căzut peste el.

Muncitorul făcea parte din echipa care lucra la canalizarea din comună. Pereții șanțului fiind neasigurați s-au dărâmat peste el.

Citește și: Copil de 16 ani, rănit grav după ce a fost prins într-un utilaj agricol

Speriați, colegii tânărului ai sunat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii de la Timișoara dar și mai mulți voluntari din comunele învecinate.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic.

Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat ITM, au declarat reprezentanții ISU Timiș

Pompierii împreuna cu voluntarii veniți în ajutor au reușit să îl scoată pe tânăr de sub pământ, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. 
Poliția a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Lasă un răspuns