Tânăr snopit în bătaie la Cernăteaz

Scenele de o violență cumplită s-au petrecut miercuri seara la ora 00:30. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz din județul Timiș.

Citește și: Copil de 3 ani, înecat în râul Putna

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilindu-se faptul că barbatul, în timp ce se afla în localitatea Cerneteaz, din județul Timiș, ar fi fost agresat fizic de către alți 4 bărbați, fiind lovit în mod repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

,,În urma investigațiilor efectuate, la data de 21 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au depistat în localitățile Cerneteaz și Giarmata, din județul Timiș, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Hunedoara” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea luării măsurilor legale care se impun.

 

Lasă un răspuns