Titu Bojin, revine, in forta, in politica

Dupa o lunga absenta de pe scena politica din Timis, Titu Bojin e mai hotarat ca niciodata sa isi reia activitatea politica. Nu oricum ci in calitate de ca preşedinte al Partidului Umanist Social Liberal – filiala Timiş, filială condus până acum de europarlamentarul Maria Grapini.

Astazi, Bojin a fost primit cu brațele deschise de colegii din PUSL Timis. Maria Grapini, europarlamentar, a fost cea care a facut marele anunt, sustinand ca in continuare va sprijini acest partid in care crede cu tarie. De asemenea, a fost prezentat și noul președinte al PUSL Timișoara, în persoana lui Raul Ciuteanu.

”Domnul Titu Bojin este o persoană foarte bine pregătită din punct de vedere politic. Are foarte multă experiență în administrație, a fost președinte de partid, a fost primar, a fost președintele Consiliului Județean Timiș. Nu mi-a fost foarte ușor să îl conving să fie președintele PUSL, eu mă bucur, fiindcă politică social-liberală este de centru stânga. Este foarte asemănătoare cu politica pe care domnul Bojin a făcut-o dintotdeauna. El este un umanist nativ, un altruist, un om care a știut permanent să fie alături de oameni și să îi ajute, noul președinte al PPU-sl Timișoara este Raul Ciuteanu. Un tânăr foarte bine pregătit. E un tânăr cu multă experiență și cu care lucrez din 2016. Raul are aceleși calități de care vorbeam și la Titu Bojin. Sunt convinsa că va reuși să realizeze multe lucruri bune”, a declarat Maria Grapini


In plus, Titu Bojin si-a aratat intentia de a candida la viitoarele alegeri la conducerea CJ Timis. Politicianul sustine ca isi doreste sa revină în fruntea administraţiei judeţene pentru a finaliza cateva proiecte pe care le-a lăsat la cheie, însă nimeni nu le-a dus la bun sfârşit.

Lasă un răspuns