Trei zile de competiții de excepție în cadrul turneului de minifotbal, de la Sacoșu-Turcesc

Turneul de minifotbal Sacoșul Turcesc

Cel mai așteptat turneu de minifotbal din vestul țării s-a disputat în localitatea timișeană, Sacoșu-Turcesc. Peste 600 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani și-au demonstrat talentul și tehnica în minifotbal, în fața sutelor de spectatori.

Competiția a fost una acerbă mai ales că s-au înscris 56 de echipe aflate sub îndrumarea antrenorilor a 19 cluburi sportive din Arad, Caraș și Timiș. Meciurile de minifotbal au fost arbitrate de arbitrii profesioniști cu experiență în domeniu. 

https://www.mbanews.ro/accident-mortal-nu-departe-de-timisoara/

Organizatorii turneului ,,Junior’s Cup” susțin că evenimentul, are la bază pasiunea pentru sport și este un bun prilej pentru ca micii jucătorii să socializeze și să descopere competiția într-un mod prietenos. Fiecare echipă participantă a fost premiată cu trofee, medalii și diplome.

Turneul ,,Junior’s Cup” de la Sacoșu-Turcesc, se află la prima ediție și a prins viață datorită pasiunii celebrului antrenor al ACS Galaxy Timișoara, Robert Foldi, un sportiv cu rezultate remarcante atât în antrenorat cât și ca jucător în fotbalul românesc.

Lasă un răspuns