Val de accidente, în vestul țării. A intervenit elicopterul SMURD

Salvatorii din vestul țării au intervenit de urgență la două accidente rutiere soldate cu mai multe victime.

În județul Caraș Severin un biciclist a ajuns la spital dupa ce a fost izbit in plin de un autoturism.

https://www.mbanews.ro/caz-socant-in-timis-copil-de-16-ani-batut-de-oamenii-legii-in-postul-de-politiei-de-la-faget/

,,Accident rutier pe DN 58A la ieșire din Soceni spre Ezeriș, în care au fost implicate un autoturism și o bicicleta. La fața locului au acționat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, IPJ și elicopterul SMURD. Echipajele ajunse la fața locului, au constatat faptul că în urma accidentului a rezultat o victimă (biciclistul), de sex masculin, care ulterior a fost preluată de către echipajul de pe elicopter în vederea transportării la spital” transmit reprezentanții ISU Caraș Severin.

În județul Arad, 4 persoane printre care și 3 copii au necesitat intervenția medicilor după ce au fost implicați întru-un grav accident de circulație. La fața locului a intervenit elicopterul SMURD din Arad.

,,În acesta după-amiază, în jurul orei 16:30, pompierii militari ai Detașamentului Ineu au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, în urma producerii unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, în orașul Ineu. În sprijinul forțelor au intervenit două echipaje SAJ și elicopterul SMURD. În urma accidentului au rezultat 4 victime, (o femeie în vârstă de 27 de ani și 3 minori) conștiente, cooperante, neîncarcerate” reprezentanții ISU Arad.

Lasă un răspuns