Accident între doi bicicliști, pe o pistă de biciclete, din Timisoara. Ce alcoolemie avea unul dintre ei?

Accident pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Un biciclist rănit și sancționat pentru alcoolemie

Accident între doi bicicliști pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara, cei doi au intrat în coliziune pe o pistă special amenajată. În urma accidentului, un bărbat de 35 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, accidentul s-a produs în momentul în care bărbatul de 35 de ani, care se deplasa pe bicicletă, a intrat în coliziune cu un alt biciclist de 22 de ani care circula din sens opus. În urma impactului, biciclistul de 35 de ani a suferit răni și a necesitat transportul de urgență la spital.

Testarea cu aparatul alcooltest a relevat că bărbatul de 35 de ani avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul tânărului de 22 de ani, testul de alcoolemie a avut rezultat negativ.

Pentru conducerea sub influența alcoolului, bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 990 lei, conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. În plus, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


VĂ RECOMANDĂM ȘI: 

Campanie pentru prevenirea infracțiunilor cu mobil discriminatoriu

Lasă un răspuns