Caz socant la Timișoara. Migranți sechestrați

Pakistanez dus de către polițiști la Instanță

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etaj încercând să scape dintr-un apartament în care era sechestrat. Totul s-a petrecut luni seara într-un imobil de locuințe din partea de nord a orașului. 

Cei doi cetățeni străini, din Sri Lanka, erau sechestrați într-un complex de apartamente din Timișoara. Cei care i-au sechestrat, într-un apartament de la etajul 5 al imobilului, erau alți doi migranți, din Pakistan. Când s-au văzut singuri în apartament cei doi srilankezi au încercat sa fugă.

Au făcut o frânghie din lenjeria de pat și au vrut să coboare pe geam, 5 etaje. Din păcate materialul textil a cedat iar unul dintre ei a căzut în gol pe betonul din fața imobilului. Bărbatul a murit pe loc.

Polițiștii sosiți la fața locului au început investigațiile iar la scurt timp, cei doi bărbați, cetățeni pakistanezi, au fost reținuți pentru 24 de ore si duși la audieri. Maine vor fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Celălalt bărbat din Sri Lanka a fost transportat la sediul Poliției de Frontieră unde Polițiștii vor verifica daca are sau nu acte legale

Cei doi suspecți sunt acuzați de trafic de migranți și lipsire de libertate urmată de moartea victimei.

Lasă un răspuns