Copac căzut peste o mașină aflată în mers! Un copil a murit!

Grav accident de circulatie, la intrare in localitatea Resita, din Caras Severin. Un copil de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla cu parintii.

https://youtube.com/shorts/XJMWfMpufiQ?feature=share

Potrivit primelor informații, în mașină care se afla in mers erau patru persoane. In urma căderii copacului un minor de 15 ani a fost rănit grav, fiind inconștient când l-au preluat medicii de pe ambulanță. La spital au ajuns și părinții acestuia, cu atac de panică. Circulația a fost blocata mai multe ore in zona.

Si in Timis vântul a facut prăpăd. In localitatea Comlos, o tanara de 19 ani a fost la un pas sa isi piardă viata dupa ce un copac a cazut peste masina care se afla in mers. Din fericire, soferita nu a fost ranita, dar s-a ales cu o sperietura sora cu moartea.

La Timisoara, vântul a doborât mai multi copaci, iar acoperisul unui bloc a fost aruncat cativa metri, oprindu-se peste cateva garaje aflate in zona.

RECOMANDĂRI pentru populație:

❗ Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

❗ Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

❗ Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.

❗ Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

❗Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcție.

Lasă un răspuns