Copil de 7 ani, violat de partenerul de joaca

Întâmplare socanta in Hunedoara. Un minor de 7 ani a fost violat de prietenul sau cu 8 ani mai mare, dupa ce l-a chemat acasa la el sa se joace impreuna.

,,Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 7 ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, din Petrila, care se afla în vizită, în locuinţa femeii.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 04 februarie 2023, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, aceștia fiind prieteni.
La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate” transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

In prezent, minorul de 7 ani este consiliat psihologic. Agresorul a fost arestat pentru 20 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirii infracțiunii de viol.

Lasă un răspuns