Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei: ,,Stadionul „Lego” încă un pas către visul timișorenilor.VIDEO

Stadionul Lego încă un pas cătres visul timișorenilor

Timișoara are șanse uriașe de a avea un stadion la fel ca în țările dezvoltate, europene. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără.

 

Acesta  susține că etapa de proiectare a stadionului ,,Lego” înaintează rapid și sigur. După finalizarea acesteia urmează etapa de obținere a avizelor și întocmirea proiectului în cele mai mici detalii.

,,Așa cum am promis, stadionul va avea peste 10.000 de locuri, având și o tematică specifică Timişoarei, o surpriză pe care o vom dezvălui în viitorul apropiat. Mulțumesc suporterilor care și-au adus contribuția la realizarea proiectului cu idei și sugestii apărute în mai multe întâlniri pe care le-am avut cu ei și cu proiectanții, astfel ca micile detalii, foarte importante pentru suporteri, să fie realizate încă din faza de proiectare. Le mulțumesc proiectanților și antreprenorului care au avut toată deschiderea pentru aceste sugestii”, a transmis Cosmin Tabără.

https://www.mbanews.ro/tanar-prins-drogat-in-gara-de-est/

Într-o postare în mediul online viceprimarul orașului de pe Bega a amintit și de vechea administrație de la care a preluat ideea de stadion ,,Lego” și a tras un semnal de alarmă cu privire la importanța finalizării unui astfel de proiect.

,,Mulțumesc vechii administrații de la care am preluat ideea și SF-ul acestui stadion pe care, astăzi, reușim să-l prezentăm Timișoarei într-o nouă etapă. Dacă toți factorii de decizie ai instituțiilor avizatoare vor înțelege importanța acestui proiect pentru timișoreni, tineri și mai ales iubitori de sport, la sfârșitul acestui an, sau cel târziu la începutul celui viitor, vom începe construcția propriu-zisă. De asemenea, mulțumesc echipei de la Baze Sportive, celor de la Urbanism implicați, Biroului de Achiziții!” transmite Cosmin Tabără.

Lasă un răspuns