Crimă înfiorătoare, la Timișoara

Un bărbat de 34 de ani și-a găsit sfârșitul în mâinile a 5 agresori, chiar în apropiere de complexul studențesc din oraș. Crima s-a petrecut dupa lăsarea întunericului in fata unui chiosc alimentar. 

Victima, aflata in stare de ebrietate ar fi inceput sa ii amenințe pe agresori, cu care nu se cunoștea. Doi barbatii, unul insotit de concubina nu au putit îndură jignirile iar de aici pana la o bataie ingrozitoare nu a fost decat un pas. Din păcate insa, bataia încasată i-a cauzat tânărului decesul.

4 dintre agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu.

,,În data de 02 aprilie 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V., M.R.-I.-L. și I.M.-S. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 01 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia.

În data de 02 aprilie 2023, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care dispus luarea măsurii arestării preventive, față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V. și M.R.-I.-L. și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de inculpata I.M.-S., pentru o perioadă de 30 de zile” transmit procurorii Par jetului de pe langa Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

 

Lasă un răspuns