Dezastru, făcut un bărbat evadat de la clinica de psihiatrie din Timișoara

Dezastru

Dezastru la clinica de psihiatrie din Timișoara. Un bărbat a reușit să evadeze, aruncă cu obiecte și a amenințat că se aruncă de pe acoperiș

Dezastru făcut de un bărbat internat la clinica de psihiatrie, din Timișoara . Acesta a pus pe jar autoritățile locale după ce a reușit să evadeze și a provocat haos în oraș. Incidentul a avut loc în cursul dimineții, când individul a ieșit pe furiș din spital și a început să umble pe străzile Timișoarei.

Evadatul a sărit gardul unei firme din apropiere și a început să arunce cu diverse obiecte, provocând pagube materiale semnificative. A spart geamul unei uși și a distrus mai multe alte bunuri din curtea companiei. Martorii, speriați de comportamentul agresiv al bărbatului, au alertat imediat poliția.

La sosirea echipajelor de poliție, situația a escaladat rapid. Bărbatul s-a urcat pe acoperișul unei clădiri și a amenințat că se va arunca în gol, provocând panică în rândul trecătorilor și al autorităților. La fața locului au fost chemați de urgență și pompierii, care au întins scara unei autospeciale și au încercat să-l calmeze.

După momente tensionate, echipele de intervenție au reușit să îl convingă pe bărbat să coboare de pe acoperiș în siguranță. Incidentul s-a încheiat fără victime, iar bărbatul a fost reținut și transportat înapoi la clinica de psihiatrie, unde primește îngrijiri de specialitate.

Autoritățile investighează circumstanțele care au permis evadarea și caută soluții pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Comunitatea din Timișoara rămâne în stare de alertă, iar locuitorii cer măsuri mai stricte de securitate în instituțiile de sănătate mintală.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Video. Accident rutier grav, la Șoimuș. A fost activat planul roșu de intervenție

Lasă un răspuns