Doi minori răniți într-un accident rutier pe DN 66, la intrarea pe Defileul Jiului

minori răniți

Patru persoane au fost rănite, printre care și doi minori, într-un accident rutier care s-a produs pe DN 66, la intrarea pe Defileul Jiului

Doi minori răniți într-un accident rutier pe DN 66. Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit rapid cu o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție. În urma coliziunii dintre două autoturisme, în care se aflau în total șase persoane, au rezultat patru victime, doi adulți și doi copii. Victimele sunt un băiat de 7 ani, o fetiță de 10 ani și doi adulți, un bărbat de 40 de ani și o femeie de 34 de ani.

Cele patru persoane rănite, aflate în același autoturism în momentul impactului, erau stabile și cooperante, dar prezentau multiple traumatisme. Echipajele medicale ale SMURD și S.A.J. Hunedoara le-au acordat asistență medicală, le-au evaluat și monitorizat, transportându-le apoi la UPU Petroșani.

Celelalte două persoane, ambele adulte, aflate în celălalt autovehicul, nu au necesitat îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

Circulația a fost blocată pe un singur sens, Tg. Jiu – Petroșani, iar după finalizarea intervenției, pompierii au asigurat curățarea carosabilului pentru ca traficul să poată fi reluat în condiții normale.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către autoritățile competente.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Accident tragic pe DN 6. Un olandez a murit și trei persoane au fost rănite

Lasă un răspuns