Grav accident la o trecere la nivel cu calea ferată, în Timiș VIDEO

Accidentul a avut loc în comuna Peciu Nou. O mașină a fost lovită de tren, după ce o șoferită de 19 ani a ignorat ‘Crucea Sfantului Andrei’.

Mașina în care se afla femeia a fost distrusă, iar, in urma accidentului, trei oameni au fost raniți, o femeie, pasageră din mașină a fost rănită mai grav.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospecială de serviciu, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost trimisă o ambulanță SAJ.

„La ora 11:22 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident feroviar produs în comuna Peciu Nou.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospecială de serviciu, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.
În sprijin a fost trimisă o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau 3 persoane și un automotor, cu 6 persoane (dintre care, 4 călători). Automotorul R 11123 circula pe ruta Timișoara Nord-Cruceni.

In urma evenimentului au rezultat 3 victime, conștiente și cooperante, fiind evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Dintre acestea, o persoană de sex feminin, conștientă, a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD”transmit reprezentantii ISU Timis.

Femeia a fost preluată de medici si dusă de urgență la spital pentru ingrijiri si investigații. Ceilalți răniți au refuzat transportul la spital.

Conducătoarea auto și mecanicul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns