În Postul Paștelui, prins la furat de pește

La furat de pește

Bărbat prins la furat de pește. Captura a fost descoperită în portbagajul mașinii înmatriculate în România

La furat de pește. Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraş-Severin – ITPF Timișoara au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au descoperit într-un autoturism oprit în trafic, condus de un cetățean român, 49 kg pește diferite specii.

În urma unei acțiuni, polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontieră Caraș-Severin au depistat în trafic, la intrare în localitatea Răcășdia, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul mașinii cantitatea de 49 kg de pește, diferite specii, pentru care şoferul nu deţinea documente legale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 1.300 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată unei societăți de profil.

Cum arată un cheesburger, vechi de trei ani, găsit de un bărbat în mașină?

Lasă un răspuns