John Malkovici, celebrul actor american, la Timișoara

John Malkovici la Timișoara

Cunoscutul actor american, John Malkovich, a ajuns în România. Acesta a aterizat, aseară, la ora 22:30, pe Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara cu o cursă venită de la München. 

Acesta a fost întâmpinat chiar pe pista de aterizare de către Ada Hausvater, directorul Teatrului Național din Timișoara, sub privirile călătorilor fascinați de celebrul

Încă din această seară, John Malkovici, va urca pe scena Teatrului National din Timișoara în spectacolul ,,The Infernal Comedy”.

Citește și: Mamografii gratuite, la Spitalul Victor Babeș Timișoara, pe baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist

Într-un solilocviu de pe linia invizibilă dintre cei vii și cei plecați, John Malkovich construiește autobiografia fictivă a criminalului în serie, acela care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia. The Infernal Comedy s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume, în țări de pe trei continente.

Spectacolele cu John Malkovich se joacă în Timișoara: Joi, 20 iulie ora 19, vineri, 21 iulie 2023, de la ora 16 și tot vineri, 21 iulie 2023, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Național.

Lasă un răspuns