Protest pe centura Timișoarei

Protest in aceasta dupa-amiaza la viitoarea centura a Timisoarei. Zeci de oameni s-au adunat pentru a atrage atentia autoritatilor asupra necesitatii unui sens giratoriu in locul drumului de ocolire. 

Ei vor reproiectarea intersectiei Calea Urseni cu centura Timisoara-Sud si construirea unui sens giratoriu. Astfel incat autospecialele de intervenție sa ajunga cat mai repede in comuna.
De mai bine de 2 luni, locuitorii din satele comunei Mosnita Noua nu isi mai gasesc linistea. Oamenii sunt revoltați pentru ca asa cum a fost gandita initial centura, fara un sens giratoriu, vor face un ocol de 2 kilometri pentru a ajunge in Timisoara si invers. In acest fel, spun ei, proiectarea recenta face ca in cazul unor situatii de urgenta, autospecialele autoritatilor sa întârzie acolo unde este absoluta nevoie.

La protestul la care au participat aproape 80 de oameni au fost invitate si autoritatile, insa acestea nu si-au facut apariția.
Atat localnicii din comuna Urseni, direct afectati de proiectul actual cat si alti timisoreni au semnat o petitie pe care o vor inainta autoritatilor in speranta ca acestea vor gasi o solutie.

Lasă un răspuns