Scandal la Buziaș. Un tânăr de 22 de ani, a ajuns la spital

Scandal de proporții la Buziaș. Un tânăr în spital după un conflict cu o rangă

Scandal de proporții, la Buziaș. Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, cu o rană la cap, după ce a fost lovit, cu o rangă. Totul s-a petrecut în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 39 de ani.

Țipetele, înjurăturile și agitație de pe o stradă din orașul Buziaș i-a determinat pe locatarii din zonă să alerteze poliția. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au confirmat cele sesizate, ba mai mult l-au găsit pe tânărul de 23 de ani, rănit la cap. O ambulanță a preluat victima și a transportat-o la spitalul județean din Timișoara, pentru îngrijiri medicale.

,, Azi, 26 Iunie a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii orașului Buziaș au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Aurel Vlaicu din Buziaș are loc un scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, între doi bărbați a avut loc un conflict spontan, cel de 39 de ani lovindu-l pe cel în vârstă de 22 de ani cu un obiect contondent în zona capului.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, iar bărbatul, în vârstă de 39 de ani se află la sediul poliției în vederea audierii” transmite IPJ Timiș

Polițiștii din Buziaș efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și dispunerea măsurilor legale în consecință.


VĂ RECOMANDAM ȘI:

Medicul Virgil Musta, achitat definitiv în dosarul în care DNA îl acuză de instigare la abuz în serviciu

Lasă un răspuns