Studenta criminala de la Medicina, eliberata

Carmen Satran, fosta Bejan, cunoscută ca „studenta criminală de la Medicină”, a fost eliberată condiționat după ce a executat 13 ani din pedeapsa de aproape 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Arestata în 2009 pentru uciderea și tranșarea unui bărbat din Timișoara împreună cu iubitul ei de atunci, Sergiu Florea, în căminul Institului de Medicină, unde ambii erau studenti. În ciuda cererii depuse în 2021, eliberarea a fost acordată abia acum, întrucât magistrații au admis că aceasta a avut un comportament exemplar și a muncit în timpul detenției.

Citeste si: Coșmar pentru Putin. Cinci regiuni importante ale Rusiei au votat pentru independență în cadrul unui referendum.Este vorba despre Koenigsberg (regiunea Kaliningrad), Ingria (regiunea Leningrad), Kuban (regiunea Krasnodar), precum și Siberia și Urali.

In ciuda cererii depuse în 2021, eliberarea a fost acordată abia acum, întrucât magistrații au admis că aceasta a avut un comportament exemplar și a muncit în timpul detenției.

Carmen Bejan și-a refăcut viața după gratii. S-a căsătorit cu Claudiu Satran, condamnat si el la inchisoare, avand un copil impreuna. Din pacate, acesta a decedat la scurt timp dupa nastere din cauza unor malformații.

Decizia de eliberare condiționată a fost emisă de Judecătoria Gherla.

Lasă un răspuns