Tânăra depistată aseară de polițiștii locali pe șalupa instituției, a revenit la locul de “bronzat” și a aruncat cu  un lichid pe ambarcațiune

Tânăra a fost observată de agentul de pază de la STPT, care își desfășoară serviciul în apropiere

După ce aseară, puțin înaintea orei 19.00, a fost surprinsă de polițiștii locali facând plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane, tânăra din Arad a fost observată din nou, în această seară, tot în jurul orei 19.00, în apropierea șalupei instituției.

Suparată probabil că bronzatul i-a fost întrerupt cu o seară înainte și că de această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Cel mai probabil lichidul era doar lotiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă.

Polițiștii  locali s-au deplasat imediat la fața locului și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112 un echipaj al Ambulanței pentru a fi transportată din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu.

Reamintim că aseară aceasta a fost depistată pe șalupa Poliției Locale îmbrăcată sumar, incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise asupra sa. Tânăra a fost predată la Spitalul de pe Văcărescu.

Lasă un răspuns