Trei tineri arestați, după ce au furat un generator

Tineri arestați

Trei tineri arestați după furtul unui generator. Magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile

Trei tineri arestați. Polițiștii Postului Giroc sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au identificat și reținut 3 tineri bănuiți de furtul unui generator. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În noaptea de 27/28.06.2024, polițiștii din Giroc au fost sesizați cu privire la faptul că de la o societate de comercializare a materialelor textile a fost sustras un generator electric, în valoare de 3200 lei.

La data de 28.06.2024, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat 3 tineri de 19,21 și 23 de ani (toți cu antecedente penale în comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt), bănuiți de comiterea faptei” transmite IPJ Timiș.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat,iar la data de 29.06.2024, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Generatorul a fost recuperat și urmează a fi predat societăți comerciale


VĂ RCOMANDĂM ȘI:

Primăria Timișoara câștigă, în primă instanță, procesul pentru administrarea a două cimitire din oraș

Lasă un răspuns