Urmarire ca in filme la Timisoara (VIDEO)

Un tanar drogat a pus pe jar mai multe echipaje de politie. Totul in urma unui control de rutina a oamenilor legii.

“Astăzi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timişoara aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, polițiștii reușind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalațiuni. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul de 38 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.”

Agentii i-au facut semn soferului sa traga pe dreapta insa, in loc sa opreasca, barbatul de la volan a accelerat si si-a continuat drumul. In goana lui nebuna, soferul de 38 de ani a lovit din mers nu mai puțin 7 de masini. Blocat de autospecialele, soferul a refuzat sa coboare din autoturism. In cele din urma a fost extras si testat cu alcool testul care a aratat ca fugarul nu consumase bauturi alcoolice. La drogtest, bărbatul de 38 de ani a iesit pozitiv la amfetamina, cocaina si metamfetamina.
A fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice. In plus, verificările au aratat ca soferul nu deține permis de conducere.

 

Lasă un răspuns