169 de persoane s-au autoevacuat in urma unui incendiu la fabrica de procesare Smithfield din Timisoara VIDEO

Un apel la 112 a alertat autoritatile, anuntand o degajare masivă de fum , existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse. La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, 3 echipaje SMURD și un efectiv de 35 de pompieri.

“Pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3000 mp. S-au constatat echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor.
A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical.De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la fața locului. Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate.
Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță”  ISU Timis

Dupa mai bine de doua ore incendiul a fost lichidat. Pompierii lucrează în continuare pentru evacuarea fumului, identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative ale incendiului. Focarul de incendiu s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp. În urma incendiului au ars mase plastice, material lemnos și alte materiale. In continuare se vor face cercetari la fata locului pentru a fi stabilita cauza probabila a incendiului.

 

Lasă un răspuns