Atac în plină stradă, la Timișoara

Un individ în vârstă de 19 de ani a fost reținut după ce a amenințat cu cuțitul și tâlhărit o tânără de 22 de ani.

Incidentul s-a petrecut vineri seară inainte de miezul noptii. Victima, o tamara de 22 de ani, a fost urmărită de un bărbat necunoscut care la o intersecție i-a acoperit gura pentru a o împiedica să ceară ajutor și a dus-o într-o zonă neiluminată. Sub amenințarea unui cutit tanara i-a oferit tâlharului rucsacul in care avea bani ai telefonul mobil.
Cu bunurile furate, individul a luat-o la sanatoasa. Victima in schimb, a mers direct la politie.

„În cursul zile de ieri, polițiștii timișoreni au fost sesizați de către o tânără de 22 de ani cu privire la faptul că la data de 08.07.2022, în jurul orelor 23:30, în timp ce se deplasa pe Calea Sever Bocu din Timișoara, a fost urmărită și ajunsă din urmă de un bărbat necunoscut, iar la intersecția cu Aleea Arcașilor i-acoperit gura pentru a o împiedica să ceară ajutor și a dus-o într-o zonă neiluminată.
Acolo a fost imobilizată la sol și amenințată cu un cuțit, pe care pretindea că îl are asupra sa, în vederea oferirii telefonului mobil și banilor.
Cu toate acestea, tânăra a opus rezistență și a reușit să se ridice, moment în care agresorul i-a sustras prin violență rucsacul și a fugit printre blocuri”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Agresorul a fost identificat si retinut pentru tâlhărie , iar rucsacul a fost recuperat.

Lasă un răspuns