Furtuna a făcut ravagii, la Hunedoara. VIDEO

O furtună puternică, de câteva zeci de minute, a produs pagube însemnate în Hunedoara. Vijeliile au distrus mai multe acoperișuri și au doborât zeci de arbori.

Citește și: Tir pe contrasens, pe autostrada vestului, A1


– În localitatea Sântuhalm, un copac a căzut peste un autoturism, în care din fericire, nu se afla nicio persoană.

Pompierii Detașamentului Deva au acționat pentru segmentarea și degajarea materiaului lemnos.

– În municipiul Hunedoara, str. Constantin Bârsan – o parte a unui acoperiș din tablă, având o suprafață de circa 90 de metri pătrați, a fost smuls de vântul puternic, prăbușindu-se peste trei autoturisme. La locul evenimentului intervine un echipaj operativ din cadrul Detașamentului Hunedoara.

– În satul Plopi, comuna Bretea Română – un arbore a căzut pe carosabil, blocând circulația pe DN 66. Pentru remedierea situației a intervenit un echipaj operativ din cadrul Detașamentului Hunedoara.

– „Dealul Hațegului” – un copac a căzut pe carosabil, bocând ambele sensuri de circulație pe DN 7. La locul evenimentului acționează pompierii Detașamentului Hunedoara.

– În municipiul Hunedoara și în orașul Călan, din cauza vântului puternic, mai mulți copaci au fost doborâți, fiind blocate mai multe artere de circulație. Echipaje operative ale Detașamentului Hunedoara acționează punctual pentru fiecare situație semnalată.

– Doi arbori au căzut în localitățile Grădiștea de Munte și Bucium. Pentru degajarea materialului lemnos de pe carosabil (DJ 705 A) intervin pompierii din cadrul Detașamentului Orăștie.

În continuare, forțele ISU se află la datorie pentru gestionarea eficientă a potențialelor intervenții generate de fenomenele prognozate.

One thought on “Furtuna a făcut ravagii, la Hunedoara. VIDEO

Lasă un răspuns