Gelozie dusa la extrem, la Lipova, in judetul Arad

Un bărbat de 84 de ani din Lipova, judetul Arad, a amenințat cu pistolul un tanar de 23 de ani, din gelozie. Scandalul dintre cei doi a fost anuntat imediat la 112.

,,In data de 13 noiembrie, în orasul Lipova, prin apel direcționat de către Poliția Lipova, jandarmii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict. Ajunși la fata locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 84 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani, transmit reprezentantii IPJ Arad.

In urma audierilor, se pare ca, bărbatul de 84 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar și iubitei acestuia, amenințându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină.  Tanara ar fi locuit, cu chiri, timp îndelungat in casa bătrânului. De aici si problemele intre acestia.

Jandarmii prezenti la fata locului au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea 5 cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele acestuia a fost intocmit un dosar penal pentru infractiunea de amenințare.

Lasă un răspuns