Pericol de explozie, în județul Arad

S-a dat alarma, la Păuliș în județul Arad. Angajații de la Cariera de Piatră au anunțat pericol de explozie, după ce un incendiu a izbucnit la o butelie cu acetilenă.

,,În această după-amiază, în jurul orei 14:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o butelie cu acetilenă, aflată în incinta Carierei de Piatră din localitatea Păuliș.

Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au fost solicitați și pompierii voluntari ai SVSU Păuliș. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei butelii cu o capacitate de 60 de litri, încărcată cu acetilenă. În aceste momente, pericolul este îndepărtat.

Pompierii militari au acționat pentru răcirea buteliei, închiderea acesteia și asigurarea măsurilor specifice. Nu au fost înregistrate victime, pompierii militari acționând și pentru asigurarea unui perimetru de siguranță pentru protecția persoanelor aflate în proximitate” transmit reprezentanții ISU Arad.

Lasă un răspuns