Șoc pe un bulevard din Timișoara. Fotografia care a pus în alertă poliția!

TIMIȘOARA. Șoferii și trecătorii din zonă au alertat autoritațile după ce au observat un cadavru legat pe plafonul unei mașini.


Șocul a fost cu atât mai mare cu cât cadavrul avea picioarele dezvelite si carbonizate. Imaginile au devenit virale pe internet iar poliția a început imediat verificările.
,,Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991, cu suma de 1.000 de lei.
Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activități și expoziții”, anuntă reprezentantii IPJ Timiș.

Misterul a fost deslușit rapid. Cadavrul s-a dovedit a fi o statuie pe care tinerii artiști o transportau la București pentru a fi expusă intr-o expoziție de arta.

Lasă un răspuns