Un sofer a ramas suspendat, cu masina, pe un sens giratoriu intre Timisoara si Mosnita Noua VIDEO

Accidentul s-a produs duminica seara, in sensul giratoriu de la intrarea in comuna Mosnita Noua dinspre Timisoara. Soferul a pierdut controlul volanului izbindu-se de un indicator rutier, apoi a lovit bordura pavata cu dale si a ramas suspendat pe marginea sensului giratoriu.

La locul accidentului au intervenit  descarcerarea, 2 ambulante si politistii. In masina se afla doar soferul, avand nevoie de ingrijiri medicale. Victima a fost preluată si transportata la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. lițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Update:  

Șoferul de 42 de ani este agent de poliție în cadrul Poliției Rutiere Timișoara. Barbatului i-au fost recoltate probele biologice pentru a se stabili daca s-a urcat sau nu baut la volan, inainte de a pierde controlul autoturismului înmatriculat in Franta. Colegii săi au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vatamare corporala din culpa.

Lasă un răspuns