ADID continuă campania de colectare corectă a deșeurilor

ADID continuă campania de colectare corectă a deșeurilor

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID) a fost prezentă în acest sfârșit de săptămană în Piața Operei din orașul de pe Bega! Timp de câteva ore reprezentanții asociației au stat de vorbă și au împărtășit informații în ceea ce privește colectarea separată a deșeurilor, copiilor care au trecut pe la standul ADID.

Nu au lipsit nici activitățile educative prin jocurile menite să conștientizeze importanța reciclării pentru a menține un mediu înconjurător sănătos.

Atracția principală a fost ,,Roata Reciclării” , preferata copiiilor. Întrebările legate de reciclare, colectarea separată, identificarea culorilor recipientelor pentru deșeuri dar și întrebări legate de mediul înconjurător i-au provocat până si pe adulți, cei care s-au întrecut în răspunsuri cu cei mici. Toti participanții au fost răsplătiți cu o sacoșă din material textil, reutilizabilă, care a putut fi pictată direct la standul ADID.

Evenimentul din Piața Operei face parte din seria de acțiuni educative și de informare oferite de ADID. La fel ca în fiecare an, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timis a realizat un calendar de evenimente, menite să contribuie la dezvoltarea și consolidarea comportamentelor responsabile și prietenoase cu mediul. Acestea se vor derula pe parcursul întregului an.

ADID Timiș este o asociație de utilitate publică, a cărui rol este acela de a monitoriza serviciul de colectare transport al deșeurilor municipale și a instalațiilor de tratare din cadrul Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor din județul Timiș.

Lasă un răspuns