Al doilea atac armat în masă în Serbia, în 2 zile. Opt morţi și 13 răniţi

Cel puţin 8 persoane au murit în al doilea atac armat în masă în două zile, în Serbia. 13 persone au fost rănite, dintre care 7 se află în stare critică. Ministrul afacerilor interne a calificat atacul drept “un act de terorism”.

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS: Un elev de 14 ani a deschis focul într-o școală din Belgrad VIDEO

Atacul a avut loc la sud de Belgrad, a anunţat presa de stat, la doar o zi după ce, în capitală, 9 persoane au fost ucise în urma unui schimb de focuri de armă într-o şcoală, scrie The Guardian.

Împuşcăturile au început joi seara târziu, în apropierea oraşului Mladenovac, când un atacator a deschis focul cu o armă automată dintr-un vehicul în mişcare şi apoi a fugit, a relatat televiziunea de stat RTS.

Şapte dintre răniţi se află în stare critică.

Poliţia îl caută pe suspect, despre care se crede că este un bărbat în vârstă de 21 de ani, şi a înconjurat o zonă în care se crede că se ascunde, a relatat RTS.

Bratislav Gašić, ministrul afacerilor interne, a calificat atacul drept “un act de terorism”. Directorul agenţiei de informaţii BIA, Aleksandar Vulin, şi ministrul sănătăţii, Danica Grujičić, ar fi vizitat răniţii la spital.

Lasă un răspuns