Ce steaguri vor afișa ungurii la meciul de azi cu Estonia? Avertismentul UEFA!

Naționala Ungariei va disputa astăzi, 23 martie, un meci amical cu Estonia, programat la Budapesta, de la ora 20.30 în contextul scandalului iscat de dorința maghiarilor de a afișa pe stadioane însemnele ”Ungariei Mari.

Federaţia Maghiară de Fotbal a precizat, pentru presa din Ungaria, că îşi menţine poziţia cu privire la afişarea la meciuri a hărţii Ungariei Mari, în ciuda unui răspuns ferm primit de la UEFA care susține contrariul.

“MLSZ deja şi-a precizat poziţia cu privire la acest subiect şi menţinem această poziţie. Încă o dată, le cerem fanilor să citească anunţul MLSZ şi să respecte regulile”, a anunţat forul de la Budapesta, potrivit nemzetisport.hu

Federaţia Română de Fotbal a precizat, într-un comunicat postat miercuri, pe site-ul oficial, că UEFA nu a autorizat şi nu va autoriza afişarea simbolurilor menţionate de Federaţia Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel european.

Reacţia a venit după ce federaţia maghiară a anunţat că UEFA şi FARE ar fi fost de acord ca la meciurile echipei naţionale să poată fi afişate bannere reprezentând harta Ungariei mari.

Lasă un răspuns