Crimă la Timișoara. Femeie ucisă cu sânge rece

Șcenele macabre s-au petrecut într-un apartament situat la etajul 3 din Calea Șagului. Femeia de 77 de ani era singură acasă în momentul în care atacatorul a intrat peste ea în apartament. Se pare că individul a intrat peste femeie în casă, aceasta fiind îmbrăcată sumar, pregătindu-se de culcare.

Agresorul a lovit-o cu putere cu o cărămidă în cap, iar mai apoi acesta a îndesat intr-un rucsac mai multe bunuri din locuința. Femeie si-a revenit si cu ultimele puteri s-a luptat cu hoțul in holul locuinței, ba chiar a reușit sa strige dupa ajutor pe casa scării.

Citește și: Bătaie ca in filme, la Timișoara

Vecinii au văzut-o plină de sânge și au chemat ambulanța. Medicii au rămas muți de uimire când au descoperit ca ucigașul era leșinat in bucătărie.

Femeia a fost preluata de medici in stop cardiorespirator. In zadar au incercat sa o resusciteze, aceasta a decedat in drum spre spital.

Citește și: Femeie mușcată de un șacal lângă Primaria Arad

Criminalul suferă de diabet, așa se explică leșinul lui în apartamentul crimei. În ghiozdan oamenii legii au descoperit bani si mai multe bunuri care aparțin femeii ucise.

Ucigasul are 47 de ani, se numeste Tiberiu Denes și este din judetul Alba. Nu este pentru prima data cand are probleme cu legea, fiind recidivist. Bărbatul a mai fost condamnat in trecut pentru infracțiuni săvârșite în România și Germania. Acesta a fost reținut și dus la audieri.

Lasă un răspuns