Descoperire șocanta intr-un hotel din Timis. Olandez mort de cateva zile, in camera de hotel

Alarma s-a dat in aceasta dimineața de catre camerista hotelului EuroHotel din Complexul Studențesc . Un apel la 112 a anuntat ca trupul unui client zace fara suflare. Criminalistii sosiți la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma.

Anchetatorii au reusit sa afle ca bărbatul este de cetățenie olandeza cu rezidenta in România. De 3 zile se cazase in hotel cu scopul de a-si lucra la dantura intr-unul din cabinetele stomatologice din Oras.

In urma cu doua zile camerista intrase in camera pentru a schimba așternuturile dar l-a surprins pe olandez in pat, intins. A iesit din camera cu gandul ca doarme.

Azi dimineata insa, cand a intrat din nou in camera a vazut ca olandezul nu misca si avea urme vizibile de intrare in putrefacție. Langa el, aruncate, mai multe medicamente.

Oamenii legii fac cercetari si merg pe mai multe ipoteze. Moarte naturala, sinucidere sau moarte provocata de o supradoza de medicamente. Se in in calcul inclusiv varianta in care bărbatul de 40 de ani sa fi fost alergic la una din pastilele găsite langa trupul neînsuflețit.  Politistii au deschis un dosar penal.


Lasă un răspuns