Primarul din Săcălaz, la un pas să fie linșat de locuitorii comunei VIDEO

Primarul din Sacalaz, la un pas să fie linșat de locuitorii comunei

Primarul din Sacalaz, la un pas să fie linșat de locuitorii comunei. Incident grav la ruga din localitatea timișeană Bergsăul Mare. Viorel Nicu, primarul din Sacălaz, a fost la un pas să fie luat la bătaie de câțiva bărbați, chiar in fata căminului cultural.

CITEȘTE ȘI: Prețul rapiței, în cădere liberă pe piața globală VIDEO

Edilul comunei a fost invitat să ia cuvântul la deschiderea evenimentului, însă la scurt timp dupa ce i-a salutat pe cei prezenți, din public s-au auzit huiduieli. Viorel le-a cerut nemulțumiților să se apropie iar de aici până la un adevărat scandal cu reproșuri și cuvinte grele nu a fost decât un pas.
Oamenii, nemulțumiți, i-au cerut socoteală primarului pentru modul în care se cheltuiesc banii din bugetul local. În plus, aceștia și-au strigat nemulțumirile cu privire la prezența agenților de pază, în timp ce cazurile sociale din comună nu au primit ajutoare.
După minute bune de scandal, a intervenit si viceprimarul comunei care a cerut tuturor celor prezenți să se liniștească. Poliția a fost cea care a reușit să aplaneze conflictul.

 

Lasă un răspuns