Primele imagini cu criminalul căutat de toată poliția la Timișoara. VIDEO

Alertă de grad zero la Timișoara, după ce doi bătrâni au fost uciși cu sălbăticie de un hoț. Alarma a fost dată de un nepot al victimelor care a reușit să îl surprindă pe criminal chiar la locul crimei. Asasinul este acum căutat de oamenii legii.

Tragedia a fost descoperită în jurul orei 22:30. Cei doi bătrâni de 75 și 78 de ani vorbeau la telefon cu un nepot stabilit în strainatate, în Germania. În timpul discuției telefonice femeia a reusit să îi spună acestuia că cineva a intrat peste ei în casă. Înainte ca telefonul să se închidă brusc s-au auzit lovituri și țipete.

Citește și: Dublă crimă la Timișoara

În zadar nepotul a încercat să ii contacteze pe bătrâni, niciunul nu a mai raspuns la telefon. Convins că s-a întâmplat ceva grav nepotul din Germania a sunat un alt verișor de la Timisoara pe care l-a trimis la apartamentul celor doi. Acolo avea să aibă parte de un adevărat șoc.

Ușa locuinței era deschisă. Suspicios a intrat în casa însă hoțul s-a năpustit asupra lui cu un cuțit, fără să il rănească și s-a făcut nevăzut.  Cei doi batrani zăceau fără suflare și plini de sange prăbușiți pe podea.

Șocat tânărul a sunat la 112. La fața locului au venit două echipaje de la ambulanță care nu au mai putut face nimic pentru victime, decat sa constate decesul.

Surse din randul anchetei susțin că cel mai probabil criminalul a acționat la pont. Femeia era administrator de bloc și astazi ar fi făcut încasări. Asasinul este cautat de oamenii legii în tot orasul, fiind instituite filtre de poliției. Cel care a descoperit nenorocirea a reusit să îi vadă fața criminalului, însă detaliile oferite anchetatorilor sunt destul de puține. În aceste momente se verifică toate camere de supraveghere din zona în încercarea de a afla date care pot conduce la autorul crimei.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Lasă un răspuns