S-a gandit sa faca rost de bani, furând dintr-un supermarket din Mosnita Veche

Planul a fost pus la cale de un tanar de 21 de ani ,care aseara in jurul orei 20:00 s-a repezit intr-un magazin din Mosnita Veche cu intentia de a fura banii din casa de marcat.

A mers direct la casa de marcat, pe care a deschis-o cu usurinta si a furat cei 4. 200 de lei, bani care reprezentau încasările din ziua respectiva. Gestul sau a fost surprins de camerele de supraveghere, iar angajatii au dat alarma la 112. Politistii au reusit rapid sa il identifice pe hot. Cand au ajuns la el, acesta cheltuise deja din bani aproape 500 de lei.

„În data de 07.11.2022, în jurul orei 20:30, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui supermarket din localitatea Moșnița Veche, iar din casa de marcat ar fi sustras aproximativ 4.200 de lei. În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, polițiștii au depistat în municipiul Timișoara un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv suma de 3.685 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat pentru furt calificat.

Lasă un răspuns