Se închide coborârea de pe autostrada A1 spre Timișoara, la Remetea Mare

Se închide breteaua de coborâre de pe Autostrada A1 spre Timișoara, la Remetea Mare, pentru montarea de parapete pe rulouri

Luni, 8 iulie, breteaua de coborâre spre DN 6 spre Timișoara de pe autostrada A1, km 494+236 (Remetea Mare), va fi închisă pentru montarea de parapete pe rulouri.

Până la finalizarea lucrărilor în cursul zilei de luni, șoferii care se îndreaptă spre Timișoara, pe sensul de mers Lugoj – Timișoara, sunt sfătuiți să utilizeze nodul rutier Topolovățu Mare și să urmeze DN 6 spre Remetea Mare sau nodul rutier Giarmata pentru a-și continua drumul.

Acest sistem rutier de siguranță a fost deja montat în zona de administrare a DRDP Timișoara pe DN 58, între Reșița și Soceni (CS), și DN 7 Vărădia – Bârzava (AR), în zone cu risc de accidente.

Parapetele pe rulouri este un sistem de protecție conceput pentru a preveni evenimentele rutiere soldate cu leziuni mortale. Acestea funcționează prin dispersarea energiilor de impact de-a lungul parapetului, utilizând role pentru a redirecționa vehiculele înapoi pe calea de rulare, prevenind astfel părăsirea suprafeței carosabile.


VĂ RECOMANDĂM ȘI: 

Șcene halucinante, la Timișoara. O femeie goală pușcă, agresa trecătorii. Video

Lasă un răspuns