Spatiul aerian al Republicii Moldova, închis

UPDATE:

Republica Moldova a redeschis spațiul aerian după ce a fost închis din motive de securitate

Spațiul aerian al R. Moldova este închis din motive de securitate până la ora 16:00. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Întreprinderii de Stat pentru Utilizarea Spațiului Aerian și Deservirea Traficului Aerian „MoldATSA”.

Compania aeriană „Air Moldova” a anunțat că în acest moment spațiul aerian al R. Moldova este închis și că sunt în „așteptarea reluării zborurilor”.

„(…) Orarul planificat astăzi va suferi modificări. Stimați pasageri, cei care vă aflați în aeroport, la bord sau urmează să zburați astăzi, vă rugăm să păstrați calmul și să urmăriți panourile informative din aeroport, online pe www.airmoldova.md și www.airport.md”, a anunțat compania.

Anterior, canalul de Telegram dedicat aeronauticii runway09.aviation a postat un anunț în care se spunea că spațiul aerian al R. Moldova a fost închis temporar din motive de securitate.

O cursa Tarom care trebuia sa aterizeze la Chisinau la ora 13:45 a fost redirectionata spre Aeroportul Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Tarom

 

Lasă un răspuns