Un tânăr drogat a furat o mașină, a lovit un bărbat si a lovit alte trei mașini

 

Incident deosebit de grav s-a petrecut la ora 16:20 de minute. Un curier care intrase intr-un local pentru a prelua o comandă, a facut greseala de a lasa masina pornita și cu cheile în contact. Acela a fost momentul în care un tânăr de 30 de ani s-a urcat în ea și a fugit.

Furtul mașinii a fost anunțat la 112 la ora 16:30 de minute.Câteva minute mai târziu colegii curierului au reperat mașina furată prin GPS și au plecat în căutarea acesteia. La câteva străzi distanță un tânăr îl vede și îl blochează cu mașina, ba chiar se dă jos și încearcă sa deschidă portiera.

Fără să stea pe gânduri hoțul dă cu spatele și îl rănește pe colegul curierului, apoi se face nevăzut acroșând alte trei mașini.

Abia după câteva minute poliția reușește să il repereze. Hoțul abandonează mașina furată și fuge. Doi polițiști aleargă pe urmele lui și în cele din urmă reușesc să îl captureze.

Individul a fost testat cu drugtestul iar rezultatul a fost pozitiv la amfetamină.

Bărbatul a fost reținut și dus la spital pentru prelevare de probe biologice. Va fi suspus și controlului psihiatric pentru a se stabili daca acesta suferă de boli psihiatrice.

Lasă un răspuns