Vrei propriul colț de rai? Flower Garden Design îți vine în ajutor!

Flower Garden Design

Amenajarea curții se poate transforma într-un proiect de suflet pentru întreaga familie, mai ales în timpul verii. Pentru că trăim înconjurați de tehnologie și într-o alergătură continuă, tot mai mulți oameni își crează o ,,oază de liniște și de poveste” chiar în propria curte. 

Specialiștii de la Flower Garden Design din Timișoara vin în sprijinul celor interesați de acest domeniu. Aceștia propun o serie de plante rezistente și prolifice, atât din țara noastră, cât și din străinătate. Plante exotice, copaci ornamentali, arbori sau arbuști interesanți, toate pot fi gasite în arealul uriaș și diversificat pe care îl deține compania.

În acest moment, cele mai multe comenzi au în centrul atenției gazonul. Cu o experiență de zeci de ani, Flower Garden Design acordă o importanță deosebită calității acestui produs, certificat la nivel european. În plus, cercetătorii britanici au dovedit ștințific faptul că o iarba sănătoasă și un spațiu verde bine întreținut crește calitatea vieții.

Gama largă de servicii a specialiștilor de la Flower Garden Design, nu se oprește aici. Serviciile de întreținere și amenajări interioare puse la dispoziția clienților sunt efectuate de o echipa de profesioniști cu o vastă pregătire în acest domeniu.

Nu ai idei pentru amenajarea spațiilor verzi, nu ai cunoștințe despre întreținerea lor? Ai un buget și vrei sa ai locul tău verde, de liniște și relaxare? Flower Garden Design îți vine în ajutor!

Lasă un răspuns