Atac filmat pe Transfăgărășan. Doi Bărbați atacați de urs după ce l-au hrănit și fotografiat

Imaginile cu incidentul au devenit virale, generând critici aspre pe rețelele de socializare

Imaginile cu doi bărbați atacați de un urs pe Transfăgărășan au fost distribuite pe toate rețelele de socializare miercuri, 10 iulie. Cei doi au coborât din mașina parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul și s-au fotografiat cu el. Ursul a atacat la un moment dat, iar momentul a fost surprins de trecători.

Imaginile, care au ajuns pe rețelele de socializare, i-au luat prin surprindere pe români, care au criticat gestul celor doi bărbați. Pozele ar fi fost făcute pe Transfăgărășan în această lună, iar persoanele din imagini ar fi doi ucraineni. În imagini se poate observa cum bărbații hrănesc animalul, se apropie fără teamă de el și își fac și poze. Mai mult, în apropiere poate fi observat un alt urs care vrea să se apropie de cei doi, dar apoi se sperie de mașinile care trec și se retrage.

După un timp, ursul îl atacă pe unul dintre bărbați, acesta fiind dat jos de animal. Din fericire, ursul se sperie de claxoanele mașinilor care trec și fuge.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Panică în această dimineață la Spitalul de Copii din Timișoara, după ce un apel la 112 a raportat prezența unui fum alb dens în incinta spitalului

Lasă un răspuns