Doi minori, la spital, după ce motocicleta pe care se aflau a fost implicată într-un accident

Doi minori, la spital, după ce motocicleta pe care se aflau a fost implicată într-un accident.

Accidentul de circulație s-a petrecut în localitatea Variaș, din Timiș. Cei doi minori se aflau pe o motocicletă condusă de unul din aceștia, fără a deține permis de conducere. Primele informații au arată ca băiatul de 16 ani a încercat o manevră neregulamentară pe o trecere de pietoni. Fără să țină cont de riscuri, tânărul a intrat într-un autoturism. În urma impactului, ambii minori au fost transportați la spital.

,,În jurul orei 19:41, un băiat în vârstă de 16 ani, a condus o motocicletă pe Aleea Ștrandului Olimpic din Variaș, iar la un moment dat ar fi efectuat o manevra de depășire neregulamentara pe trecerea pentru pietoni și a intrat în coliziune cu un autovehicul care era angajat în efectuarea unui viraj la stânga.

În urma impactului, minorul și pasagerul de pe motocicleta, un tânăr, in vârstă de 17 ani, au fost răniți și transportați la spital.

În urma verificărilor efectuate in bazele de date, polițiștii au constatat că motocicleta este neînmatriculată, iar minorul nu detine permis de conducere” transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Rupere de nori, la Lugoj. Video

Lasă un răspuns