LiteraTURA – Întâlniri cu scriitori. Lectură publică la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

LiteraTURA

LiteraTURA – Întâlniri cu scriitori. Explorarea creației literare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

LiteraTURA – Întâlniri cu scriitori. Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vă invită la un eveniment cultural de excepție: lectură publică din Texte de atelier, primul volum al Atelierului de scriere creativă din cadrul UMFT. Această manifestare face parte din programul acțiuni culturale și se va desfășura vineri, 5 iulie 2024, de la ora 16.00, la Casa cu Iederă, situată pe bulevardul Corneliu Coposu, nr. 5.

Cele 19 voci distincte ale autorilor incluși în acest volum vă așteaptă să vă alăturați într-o călătorie literară ce explorează conexiunile dintre artele plastice, muzică și cuvânt. Textele vor fi disponibile atât în varianta tipărită, cât și în format e-book, oferindu-vă astfel multiple modalități de a vă bucura de aceste creații. În cadrul acestei sesiuni de lectură publică, veți avea ocazia să interacționați cu artiștii ale căror lucrări au inspirat textele de atelier, dar și cu personalități ale scenei culturale timișorene, care au sprijinit acest demers.

Evenimentul este organizat de ș. l. dr. Elena-Ligia Jebelean și va fi acompaniat la pian de talentata Anastasia Crașovan. Participarea este gratuită, însă înscrierea prealabilă este recomandată și se poate realiza prin completarea acestui formular.

Pentru mai multe detalii, vă puteți adresa persoanei de contact, conf. dr. Daniela Șilindean, Director Program Activități Extracurriculare, la adresa de email silindean.daniela@umft.ro.

Acest eveniment este parte a Programului de activități extracurriculare artistice, realizat cu sprijinul financiar al Ministerului Educației. Vă așteptăm cu drag să descoperiți bogăția literară și artistică a comunității noastre!


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Meteorologii anunță ploi în Grecia după cea mai secetoasă lună iunie din 2006 până în prezent

Lasă un răspuns