Tragedie lângă Timișoara. Bărbat de 70 de ani scos fără suflare din râul Timiș

Tragedie pe râul Timiș

Incident tragic pe malul Timișului. Un pescar de 70 de ani și-a pierdut viața în încercarea de a recupera uneltele de pescuit

Tragedie pe râul Timiș. Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața duminică dimineața, după ce a sărit în râul Timiș pentru a recupera unelte de pescuit. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 10, în apropierea podului din Șag. Bărbatul se afla la pescuit când câteva dintre uneltele sale au fost luate de apă. În încercarea de a le recupera, el a intrat în râu, dar curenții puternici l-au tras sub apă.

Martorii de pe malul apei au sunat imediat la 112 și unii au sărit în apă să-l ajute. Echipaje de ambulanță și poliție au ajuns rapid la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor celor prezenți și ale echipajului medical, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„Polițiștii Secției 14 Rurale Peciu Nou au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona podului din Șag, un bărbat a intrat în râul Timiș pentru a recupera mai multe articole de pescuit. Din cauza curenților puternici, acesta nu a mai ieșit la suprafață, fiind readus la mal de mai multe persoane aflate în zonă. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 70 de ani. I s-au efectuat manevre de resuscitare conform protocolului, dar fără succes, din nefericire fiind declarat decedat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Trei tineri arestați, după ce au furat un generator

Lasă un răspuns