Valea Oltului închisă pentru o lună din cauza lucrărilor de defrișare pentru construcția autostrăzii A1

Valea Oltului închisă o lună pentru defrișări în vederea construcției autostrăzii A1

Valea Oltului va fi închisă pentru o lună, începând de astăzi, pentru a permite lucrările de defrișare necesare construcției lotului 2 al autostrăzii A1, care va lega Sibiu de Pitești. Această măsură a fost anunțată de autorități ca parte a eforturilor de a accelera dezvoltarea infrastructurii rutiere din România.

Lucrările de defrișare sunt esențiale pentru pregătirea terenului pe care va fi construită noua autostradă. Potrivit oficialilor, această închidere temporară este necesară pentru a asigura desfășurarea în siguranță a activităților de construcție și pentru a minimiza impactul asupra mediului și traficului.

Autoritățile locale și Poliția Rutieră au recomandat utilizarea rutelor alternative pe durata închiderii Văii Oltului. Traficul va fi deviat pe trasee ocolitoare, iar șoferii sunt sfătuiți să planifice călătoriile în avans și să se informeze constant despre starea drumurilor.

Constructorul autostrăzii A1 a promis că va depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările în termenul stabilit și pentru a reduce la minim inconveniențele create. Informațiile actualizate despre progresul lucrărilor și despre redeschiderea Văii Oltului vor fi comunicate periodic de către autorități.


VĂ RECOMANDĂM ȘI: 

Sorin Grindeanu, pe Valea Oltului: ,,Știu că e an electoral, dar sunt mai importante autostrăzile decât alegerile. Îmi asum”

 

Lasă un răspuns