Primarul liberal al municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, exclus din PNL. Cine il înlocuiește în funcția de Președinte PNL Lugoj?

Claudiu Buciu, primarul Lugojului a fost exclus din partid dupa ce a desfiinţat patru instituţii municipale de cultură. Șefia interimară a organizației municipale PNL va fi preluată de primarul comunei Știuca, Vasile Bejera.


„Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de 1 an, solicitările repetate ale conducerii județene și naționale. Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia” se arata in comunicatul PNL Timis.

“Biroul Politic Judetean al liberalilor din Timis s-a reunit si a decis in unanimitate de voturi desemnarea lui Vasile Bejera ca lider al organizatiei Lugoj. Bejera este primar in comuna Stiuca.
Mandatul noului președinte interimar va fi acela de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ.
Decizia de azi a Biroului Politic Județean al PNL Timiș vine ca o măsură constructivă menită să încurajeze dialogul și identificarea celor mai bune modalități prin care obiectivul PNL Timiș este respectat, și anume: politica în interesul cetățenilor. În acest sens, organizația județeană a Partidului Național Liberal își exprimă deschiderea și disponibilitatea pentru toți cei care cred că pot aduce plus-valoare prin contribuția lor, la consolidarea echipei liberale din Lugoj„, au transmis reprezentantii PNL Timis.

Lasă un răspuns