Restricții de circulație pe drumurile județene din cauza caniculei

Restricții de circulație

Restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone în județul Timiș. Program: 10:00 – 20:00

Restricții de circulație. În perioada 09 iulie – 14 iulie 2024, vor fi impuse restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, având în vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie.

Aceste restricții vor fi aplicate zilnic, între orele 10:00 și 20:00, pe toate drumurile administrate de Consiliul Județean Timiș. Măsurile sunt luate în conformitate cu O.G. nr. 43/1997, art. 44, alin. (2) și (3), privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare.

Sunt exceptate de la aceste restricții transporturile de persoane, animale vii și produse perisabile, vehiculele implicate în intervenții de urgență sau care acționează la lucrările de reparații pe drumurile gestionate de CJ Timiș, transporturile poștale, de echipamente de prim-ajutor, distribuție de carburanți, de mărfuri sub temperatură controlată, de vehicule avariate, apă și hrană în zone calamitate, transporturile funerare, precum și cele care vizează activități militare și salubrizarea stradală.

Dacă prognozele se vor modifica, perioada de restricții ar putea fi prelungită.


VĂ RECOMANDĂM ȘI:

Valea Oltului închisă pentru o lună din cauza lucrărilor de defrișare pentru construcția autostrăzii A1

Lasă un răspuns