Titu Bojin relansează partidul Mariei Grapini, în Timiș

Recent intors in politica, in functia de presedinte al Partidului Umanist Social Liberal Timiș, Titu Bojin face o serie de dezvăluiri. Acesta sustine ca revenirea lui pe scena politica a atras un numar impresionant de membrii in partidul eurodeputatei, Maria Grapini.

,,Îmi pare rău că Timişul ratează obiectiv după obiectiv. În perioada următoare, pe lângă consolidarea structurilor din teritoriu, vom lucra la un program de guvernare alternativ, la o propunere pentru judeţ, cu obiective pe care trebuie să le atingem, majoritatea rămase, pentru că în cei sapte ani cât am lipsit de la Consiliul Judeţean nu s-a întâmplat ceea ce şi-au dorit cetăţenii.
Discut cu primari, consilieri, viceprimari, oameni care au atragere pentru ceea ce înseamnă colectivităţile şi sper să reuşesc să fiu, impreuna cu PUSL, unul dintre factorii care va sprijini bunul mers al lucrurilor” sustine Titu Bojin.

 

Noua formula a partidului a reusit sa transforme organizația judeteana intr-un adversar politic important pentru celelalte partide.

,,Nu o să fac predicţii şi nici sondaje pe Facebook, aşa cum face prietenul meu Lae (Nicolae Robu – n.a), ca să vă dau toată ziua cifre, dar sunt convins că la ora actuală am, şi eu şi partidul, dacă ne raportăm la partidele mici, nu la cele 2-3 partide mari, acel scor de 6-7%, pe care spun că îl vom realiza în alegerile locale. În alegerile naţionale, europarlamentare, parlamentare vom fi în alianţă şi vom fi de mare ajutor prin ceea ce putem să facem” a comentat presedintele PUSL Timis.

In prezent numărul membrilor Partidului Umanist Social Liberal Timiș a crescut semnificativ, ajungând la 665 în luna martie 2023.

,,Sunt tineri care nu au făcut politică niciodată, sunt ingineri, economişti, nu vreau să dau nume, până când nu ne stabilizăm foarte clar şi sunt şi oameni care au fost la nivel de vicepreşedinte al judeţului, primari, viceprimari, consilieri. Ştiţi că eu sunt cu pupatul. În 2015-2016, 21 de primari de la alte partide au venit către mine, către PSD, că acolo eram atunci. Şi acum sunt unii, dar nu vă dau nume pentru că nu se pot înscrie în alt partid încă, pentru ca isi pierd funcţiile”

Titu Bojin sustine ca anul viitor va fi un an prosper pentru partidul din care face parte acum. Presedintele PUSL lasa de inteles ca Primaria Lugoj va avea un candidat din partea partidului care are mari sanse de reusita.

,,7-8 primari şi spun că în 50% dintre localităţi vom avea consilieri locali. Acum avem în 12. Pentru funcţia de primar se poate pune în discuţie şi la unul dintre municipii, mă refer la Lugoj, nu e niciun secret. Dar, vorbim şi despre oraşe, unul dintre oraşe, unde avem oameni buni şi unde nu putem vorbi de puterea PSD sau PNL ci va trebui să ne axăm strict pe localităţile în care avem şanse. La ora actuală avem deja stabiliţi 20 de candidaţi pentru funcţia de primar”.

 

Lasă un răspuns